Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-04-28@15:59:27 GMT

با پماد گیاهی کالاندولا آشنا شویم

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۴۱۹۱۲

پوست بزرگ ترین و حساس ترین ارگان بدن ماست.  پوست اولین سد دفاعی را در مقابل عوامل بیماری‌زا و محیطی تشکیل می‌دهد

بنابر‌این همراه با ضمایم خود به سیستم محافظ بدن نیز موسوم گردیده است. پوست، بدن را در مقابل آسيبهاي مكانيكي، حرارت وتابش شديد نور محافظت و نیز از نفوذ مواد شيميايي و ورود ميكروبها و ميكروارگانيسمها به بدن جلوگيري مي نمايد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال این اندام حیاتی، نقش چشمگیری در سلامت و زیبایی افراد دارد. ساختمان پوست برای محافظت ازآسیب های ناشی از پرتوهای ماورای بنفش خورشید رنگدانه ملانین را تولید می کند.

گاهی ممکن است که پوست دچار عوارضی همچون کبودی، اگزما، زخم های بازو دیگر التهاب های پوستی شود که ایجاد خارش، سوزش و سرخی رنگ پوست را بکند. سوختگی نیز یکی دیگر از عوامل تهدید کننده ساختمان این اندام مهم بدن می باشد. به منظور بهبود و درمان عارضه های پوستی توصیه می شود افراد از فرآورده های موضعی طبیعی و استاندارد استفاده نمایند تا روند بهبود بیماریهای پوستی تسریع شده وجای زخم و جراحتی نیز بر روی پوست باقی نماند.

مجتمع صنایع دینه ایران، پماد کالاندولا راکه ساخته شده از عصاره اختصاصی گل همیشه بهاراست تولید وبه بازار عرضه نموده است. استفاده از این پماد، باعث تسکین التهاب های پوستی، تسریع گردش خون و ترمیم پوست آسیب دیده می شود. ماده اولیه پماد کالاندولا، عصاره گل کالاندولا است. به این دلیل است که این محصول فاقد عوارض جانبی کورتون ها می باشد و پزشکان جهت درمان بسیاری از بیماری ها و التهاب های پوستی این پماد را تجویز می نمایند. 

با پماد کالاندولا دینه آشنا شویم

پماد کالاندولای دینه از موم طبیعی زنبور عسل، روغن گیاهی و عصاره اختصاصی گل همیشه بهار تهیه می شود که حاوی کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها، ساپونوزیدها، کالندین، تانن، موسیلاژ و اسانس بوده و عصاره و فرمولاسیون این فرآورده ، حاصل 30 سال تجربه و دانش محققان مجتمع صنایع دینه ایران می باشد.

فلاونوئیدهای موجود در عصاره کالاندولا از طریق تنظیم فعالیت پیش التهابی سیتوکین ها و مهار آنزیم سیکلواکسیژناز به صورت موضعی پاسخ التهابی بعد از تروما را کاهش می دهند و از تورم و کبودی بعد از ضربه جلوگیری می کنند. از طرفی با افزایش کلاژن هیدروکسی پرولین و هگزوزآمین موجب تسریع بهبود گرانولاسیون و بازسازی بافت آسیب دیده و درمان زخم ها می شود.

فواید باورنکردنی مصرف پماد کالاندولا دینه

این پماد در دسته داروهای ضد التهاب قرار می گیرد که با بلوکه کردن مسیر آراشیدونیک اسید  باعث مهار فسفولیپاز A و مهار مسیرهای سیکلواکسیژناز و لیپواکسیژناز شده و به این ترتیب تاثیر ضد التهابی خود را اعمال می کند و اثر آن قابل مقایسه با ایندومتاسین می باشد. کاروتنوئیدهای کالاندولا با اثر آنتی اکسیدان خود باعث از بین بردن رادیکال های آزاد شده و کمک به بهبود زخم ها می کنند. همچنین این ترکیبات همراه با تانن موجود در گیاه در پیشگیری و بهبود حالت سرخی، ورم و درد ناشی از آفتاب سوختگی که در اثر اشعه ماورای بنفش ایجاد می شود و نیزدر درمان ادرار سوختگی نوزادان موثر گزارش شده است. با مصرف این فرآورده طبیعی می توان خشکی و ترک های پوستی را نیز از بین برد.

در چه مواردی باید از پماد گیاهی کالاندولا استفاده کرد

پماد کالاندولای دینه به دلیل بافت کاملا طبیعی و غیر حساسیت زا حتی بر روی پوست لطیف نوزادان نیز قابلیت مصرف دارد. هیچگونه محدودیت و منع مصرفی تا کنون برای افراد گزارش نشده است. مگر اینکه فرد به هریک از اجزای آن حساسیت داشته باشند.

کالاندولا را می توان در جهت:

بهبود خشکی و و ترک های پوستی

رفع درماتیت های آلرژیک  و درماتیت ناشی از پرتودرمانی

درمان سوختگی های پا و ادراری نوزادان

بهبود حساسیت های پوستی

تسکین خارش و التهاب ناشی از گزیدگی حشرات

التیام سوختگی با بخار و اجسام داغ و درمان التهاب ناشی از عرق سوز کشاله ران و زیربغل

ترمیم آزردگی های جلدی ناشی از خراش ها و بریدگی های سطحی

پیشگیری و درمان آفتاب سوختگی

درمان زخم بستر

کاهش شدت درد زخم اپی زیوتومی

پماد کالاندولا قابلیت تسکین دهندگی، ضد خارش و ضد کبودی و تورم برای بافت های آسیب دیده، هموروئید و واریس را نیز دارد.

 

خواص کالاندولا برای پوست صورت

شاید اگر قسمتی از پوست بدن به غیر از پوست صورت آسیب ببیند و جای زخم در آن باقی بماند، اهمیت زیادی نداشته باشد وباعث نگرانی نشود. اما پوست صورت به دلیل حساس بودن و در معرض دید بودن در زیبایی و افزایش اعتماد به نفس تاثیر بسزایی دارد. به همین دلیل سلامت پوست صورت و بهبود زخم های پوستی در ناحیه صورت بسیار حائز اهمیت می باشد. پماد کالاندولا در ترمیم پوست صورت، به رشد مویرگ های کوچک جدید، که باعث بهبود گردش خون می شوند، کمک فراوانی می کند . به این ترتیب این پماد معجزه گر، بافت زایای پوست را تحریک و زخم های پوستی را التیام می بخشد. عصاره کالاندولا متابولیسم گلیکوپروتئین ها، نوکلئوپروتئین ها و کلاژن  را افزایش می دهد.

همچنین کالاندولا به ترمیم بافت پوست صورت و بدن، مثلا برای زخم های باز و همچنین برای آسیب های ناشی از آفتاب سوختگی کمک زیادی می کند. کالاندولا در بهبود اگزما، درماتیت اطراف دهان و دیگر حساسیت های پوستی نیزموثر است. این پماد گیاهی پر از فایده دارای اثرات تسکین دهندگی، ضد خارش و ضد درد برای بافت های اطراف پوست می باشد. کالاندولا همچنین برای درمان سرما زدگی جزئی نیز توصیه شده است.

راهنمای استفاده از پماد کالاندولا

مقدار و نحوه ی مصرف پماد کالاندولا بر اساس نوع التهاب و بیماری پوستی در افراد مختلف، متفاوت می باشد.

در حالت کلی پس از تمیز کردن پوست، مقداری از پماد روزی چند مرتبه بر روی پوست استفاده شود.

برای ترمیم زخم، ابتدا پوست را با محلولی مثل بتادین ضد عفونی کرده یا در مورد زخم بستر می توان ابتدا با سرم نمکی پوست را تمیز و خشک کرد و سپس سطح ناحیه آسیب دیده را با لایه ای از پماد کالاندولا پوشاند.

 چنانچه سوختگی در اثر برخورد با جسم داغ و یا بخار داغ باشد بلافاصله یک لایه ضخیم از پماد کالاندولا بر روی ناحیه سوختگی قرار داده شده و چند بار در روز تمدید شود تا از بروز تاول و یا وخیم تر شدن بیشتر آسیب جلوگیری گردد.

به این دلیل که این پماد از مواد گیاهی تشکیل شده است، تا کنون موارد هشدار خاصی درباره نوع مصرف آن توسط متخصصین گزارش نشده است.

مصرف پماد کالاندولا دینه در حاملگی و شیردهی:

تا تاکنون هیچ گونه عوارض و منع مصرفی برای این پماد در زمان بارداری و شیردهی به ثبت نرسیده است.

نکاتی که باید در موردپماد کالاندولا بدانیم:

از استفاده این پماد در اطراف چشم خودداری نمایید. قبل از مصرف پماد بهتر است ناحیه آسیب و نیز دست های خود را با آب و صابون بشویید. در صورت بروز سوختگی های شدید و عمیق، قبل از استفاده ازپماد کالاندولا با پزشک مشورت نمایید. اگر در حین یا پس از استفاده از پماد کالاندولا سوزش یا حساسیت شدید ایجاد شد، با قطع مصرف به از بین رفتن عارضه حساسیت کمک کنید. مصرف این پماد در زمان بارداری و شیردهی منعی ندارد ومی توان با مشورت پزشک از پماد کالاندولا استفاده نمود. پماد را به اندازه توصیه شده به محل زخم یا محل التهاب پوستی بمالید و بیش از حد مجاز مصرف نکنید.

قابل تهیـه در کلیه داروخـانه های کشور

www.dinehiran.ir
info@dinehiran.ir

صدای مشتری: 02161018 داخلی 3

اخبار داغ 

فیلم سارا و نیکا با حوله حمام ! + بیوگرافی برترین های قرن با سیدمهدی رحمتی: سخت کوشی و نظم را از علی دایی الگوبرداری کردم؛ او اسطوره ماست یوسف دانشیار: با اجازه فرهاد مجیدی به کادر فنی الغرافه اضافه می شوم حسین کنعانی‌زادگان: با صداگذاری روی یک فیلم حاشیه سازی می‌کنند کیلیان ام باپه و رئال مادرید | پاری سن ژرمن مخالف تمدید قرارداد با بند فسخ کریستیانو رونالدو مایل به تمدید قرارداد با یوونتوس / گاتزتا دلو اسپورت

منبع: طرفداری

کلیدواژه: مصرف پماد آسیب دیده پوست صورت زخم ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۱۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید

آیا شما هم هنگام نوشیدن قهوه، متوجه ته‌مزه ترش و تیز آن شده‌اید؟‌ این ترشی و طعم تیز که گاهی ما را یاد طعم‌یادهای میوه‌ای می‌اندازد، همان اسیدیته قهوه است.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت دلکینی، اسیدیته، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه در کنار طعم، آروما (رایحه)‌ و بادی آن است. در واقع اسیدیته قهوه اگر به‌اندازه باشد، طعم قهوه را به‌طور چشم‌گیری بهبود می‌بخشد. البته این خاصیت جالب قهوه، عوارضی نیز دارد. اگر معده حساسی دارید، ممکن است با مصرف زیاد قهوه‌ درگیر رفلاکس معده شوید. هرچند جای نگرانی وجود ندارد و با یک‌ سری راهکار، می‌توان از این مسئله جلوگیری کرد.

اسیدیته قهوه چیست؟

همان‌طور که در ابتدا گفتیم، اسیدیته قهوه یکی از ویژگی‌های قهوه است که مسئولیت طعم تیز و ترش‌مزگی قهوه را برعهده دارد. این ویژگی اگر در قهوه به‌اندازه باشد، پیچیدگی قهوه را افزایش داده و طعم کلی را بهبود می‌بخشد. برخی افراد اسیدیته قهوه را با سطح pH قهوه اشتباه می‌گیرند، اما بدانید این دو کاربرد و تعاریف متفاوتی دارند. در واقع مقیاس pH میزان اسیدی یا قلیایی بودن مواد را اندازه می‌گیرد، اما اسیدیته قهوه به درک چشایی ارتباط دارد. اسیدیته قهوه، ناشی از وجود اسیدهای طبیعی موجود در دانه‌های قهوه است که معمولا شامل اسید کلروژنیک، اسید سیتریک و اسید کوئینیک می‌شوند. در واقع نوع و میزان این اسیدها در قهوه، اسیدیته آن را تعیین می‌کنند.

عواملی که روی اسیدیته قهوه تأثیر می‌گذارند

نوع و خاستگاه دانه قهوه: انواع مختلف دانه قهوه، بنا به خاستگاه و شرایط کشت‌شان میزان اسیدیته متفاوتی دارند. مثلا دانه‌هایی که در ارتفاعات بالاتر کشت می‌شوند، اسیدیته بیشتری دارند. از همین جهت قهوه عربیکا که در نواحی مرتفع‌تر تولید می‌شود، اسیدیته بیشتری نسبت به قهوه روبوستا دارد. بنابراین، اگر دنبال اسیدیته پایین‌تر هستید، در فروشگاه قهوه دلکینی دنبال ترکیباتی با درصد روبوستای بیشتر باشید یا تحقیقات بیشتری در زمینه خاستگاه‌های قهوه انجام دهید. درجه برشته‌کاری: فرایند برشته‌کاری بر اسیدیته قهوه تأثیر مستقیم دارد. هر چقدر درجه برشته‌کاری قهوه پایین‌تر باشد، اسیدیته بیشتر در دانه باقی می‌ماند. بنابراین، قهوه دارک رست اسیدیته کمتری نسبت به قهوه مدیوم رست و البته لایت رست دارد. این مسئله به خاطر این است که برای قهوه دارک رست، از درجه بالایی برای برشته‌کاری استفاده می‌شود که تا حد زیادی اسیدیته قهوه را از بین می‌برد. روش دم‌آوری: نحوه دم‌آوری قهوه و در واقع روش عصاره‌گیری آن، روی اسیدیته قهوه اثر می‌گذارد. مثلا قهوه‌های پور اور، ایروپرس یا اسپرسو، اسیدیته بیشتری را از پودر قهوه استخراج می‌کنند. در مقابل، روش‌هایی مثل کلد برو و فرنچ پرس، قهوه‌ای با اسیدیته و ترشی کمتر به شما تحویل می‌دهند.

آیا اسیدیته قهوه برای بدن مضر است؟

اسیدیته، یک ویژگی طبیعی در قهوه است و معمولا برای سلامتی ضرری ندارد. در واقع بعضی از اسیدهای موجود در قهوه مثل کلروژنیک، خواص آنتی‌اکسیدانی دارند و می‌توانند خطر بعضی از بیماری‌ها را کاهش دهند. با وجود این، مصرف زیاد قهوه‌هایی با اسیدیته بالا، ممکن است برای افراد با معده‌های حساس مشکل‌ساز شود و رفلاکس معده را تشدید کند.

چطور اسیدیته قهوه را کنترل کنیم؟

دانه قهوه را درست انتخاب کنید: با توجه به عوامل بخش قبلی، دانه قهوه با اسیدیته پایین خریداری کنید. مثلا قهوه برزیل، سوماترا و گواتمالا به اسیدیته پایین شهرت دارند. علاوه‌بر این، به درجه رست قهوه دقت کنید و ترجیحا دانه قهوه دارک رست بخرید که اسیدیته کمتری دارد. دانه قهوه را با درجه ریز آسیاب کنید: هر چقدر درجه آسیاب قهوه ریزتر باشد، اسیدیته کمتری از آن استخراج می‌شود. البته آسیاب قهوه به روش دم‌آوری شما بستگی دارد. روش‌های دیگر دم‌آوری قهوه را امتحان کنید: برای مثال قهوه کلد برو، بهترین روش تهیه قهوه برای کسانی است که قهوه با اسیدیته پایین می‌خواهند؛ چرا که در تهیه آن از آب داغ استفاده نمی‌شود. به قهوه پوست تخم‌مرغ اضافه کنید: مقداری پوست تخم‌مرغ را خرد کرده و به شکل پودر با قهوه آسیاب‌شده مخلوط کنید. پس از دم‌آوری، با استفاده از صافی نوشیدنی خود را سرو کنید. به‌خاطر ترکیبات قلیایی پوست تخم‌مرغ، اسیدیته قهوه کاهش می‌یابد. به قهوه نمک اضافه کنید: اگر کمی نمک به قهوه دم‌شده‌تان اضافه کنید، اسیدیته کمتر شده و طعم قهوه بهبود می‌یابد. از فیلتر کاغذی استفاده کنید: فیلتر کاغذی، روغن‌ قهوه را می‌گیرد و اسیدیته آن را پیش از سروکردن کاهش می‌دهد.

قهوه را با شیر مصرف کنید: اضافه‌کردن شیر به قهوه،‌ از بهترین روش‌های کاهش اسیدیته قهوه است. شیر دارای خاصیت ضداسیدی است و از رفلاکس معده جلوگیری می‌کند. اگر به هر دلیلی نمی‌توانید لبنیات مصرف کنید، هیچ نگران نباشید. شیرهای گیاهی مثل شیر بادام نیز به‌خاطر خاصیت قلیایی، برای کاهش میزان اسیدیته قهوه مناسب هستند.

سخن پایانی

آشنایی با اسیدیته قهوه و درک آن برای قهوه‌دوستانی که درمورد نوشیدنی موردعلاقه‌شان کنجکاو هستند، ضروری است. خیلی‌ها ترشی و طعم تیز قهوه را می‌پسندند و بعضی‌ها از آن فراری هستند! انتخاب درست فروشگاه خرید قهوه می‌تواند شما را در این مسیر یاری کند. با دانستن عوامل تأثیرگذار بر اسیدیته قهوه، می‌توانید دانه قهوه مناسبی بخرید تا در نهایت به قهوه مدنظر با میزان اسیدیته دلخواهتان دست یابید.

انتهای رپرتاژ آگهی

دیگر خبرها

  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر